Hoe het meeste uit zonnepanelen halen

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw elektriciteitsrekening te verminderen en het milieu te helpen. Zonnepanelen zijn een geweldige optie omdat ze twintig tot dertig jaar duren. Na tien jaar kun je enorme besparingen zien. Ze zullen ook helpen uw CO2 -voetafdruk te verminderen, wat zal helpen onze planeet te beschermen. Deze voordelen zullen opwegen tegen de initiële kosten voor het installeren en onderhouden van zonnepanelen.

Geld besparen met zonnepanelen

De kosten van elektriciteit in de VS variëren aanzienlijk. Afhankelijk van waar u woont en hoe groot uw huis is, kan deze van 50 tot 500 per maand kosten. Het installeren van zonnepanelen in uw huis kan u geld besparen en uw elektriciteitsrekening beter beheersbaar maken. Uw installatieprogramma kan u een schatting geven van hoeveel panelen uw huis nodig heeft.

Hoewel de initiële kosten voor het installeren van zonnepanelen misschien een beetje hoog zijn, zullen de besparingen zichzelf in slechts acht tot 12 jaar betalen. Daarnaast kan de overtollige energie die u genereert worden verkocht voor winst. Dit kan betekenen dat u maandelijks geld verdient. De terugverdientijd varieert per staat. In Massachusetts duurt het ongeveer zes jaar om te breken, zelfs bij uw initiële investering, terwijl het in North Carolina ongeveer dertien jaar duurt.

Kosten voor het installeren van zonnepanelen

Er zijn verschillende factoren die de kosten van het installeren van zonnepanelen zullen beïnvloeden. De eerste is het type zonnecellen. Er zijn drie hoofdtypen: monokristallijn, polykristallijn en dunne film. Monokristallijne panelen zijn de meest voorkomende en kosten minder. Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënte type zonnepaneel.

De kosten voor het installeren van zonnepanelen variëren met de grootte van de installatie. Een residentiële installatie van vijf panelen kan minder kosten dan een commerciële installatie van honderden panelen. De besparingen zijn ook afhankelijk van de grootte van de elektriciteitsrekening. De meeste gebruikers van het zonnepaneel besparen ongeveer vijfenzeventig procent van hun elektriciteitsrekening. Bovendien kunnen ze in aanmerking komen voor prikkels die door hun lokale overheid worden aangeboden.

Optimale plaatsing van zonnepanelen

De optimale plaatsing van zonnepanelen is van vitaal belang voor hun efficiëntie. Om de hoeveelheid elektriciteit door uw zonnepanelen te maximaliseren, moet u ervoor zorgen dat ze direct zonlicht ontvangen. Optimale plaatsing houdt ook rekening met factoren zoals dakvorm en seizoensgebonden zonlicht. Om het meeste uit uw zonnepanelen te halen, moet u een locatie overwegen die naar het zuiden ligt.

Een andere belangrijke factor is de hoek waarop u zonnepanelen plaatst. Dit wordt bepaald door uw geografische breedtegraad. Een algemene regel is om de kantelhoek van uw panelen onder dezelfde hoek in te stellen als uw geografische breedtegraad. Hoe hoger de breedtegraad, hoe lager de hoek;Als uw locatie zich op de palen bevindt, kantelt u ze om de maximale energie -output te krijgen.

Kosten van het leasen van zonnepanelen

Het leasen van zonnepanelen voor uw huis is een geweldige manier om geld en energie te besparen op uw energierekening. Het kan variëren van 50 tot 250 per maand, afhankelijk van het bedrijf en uw energieverbruik. De kosten worden ook bepaald door uw credit score en locatie. Sommige bedrijven hebben een kleine aanbetaling nodig, terwijl anderen een contract van 0 aanbetaling kunnen aanbieden. Het is belangrijk om uw opties zorgvuldig te wegen voordat u de beslissing neemt.

Het leasen van zonnepanelen is duurder dan ze regelrecht te kopen, maar het geld dat u bespaart, zal op de lange termijn een lange weg gaan. De energiebesparing kan aanzienlijk zijn en helpen u uw elektriciteitsrekening af te betalen voor de rest van uw leven. Bovendien omvatten zonne -huurcontracten meestal een escalatieclausule, die toeneemt naarmate de elektriciteitskosten stijgen. Op deze manier kunt u profiteren van belastingkredieten, afschrijvingen en andere prikkels die voor u beschikbaar kunnen zijn.

Schade aan zonnepanelen

Hagelstenen kunnen een veel voorkomende bedreiging zijn voor zonnepanelen. Hoewel ze zijn ontworpen om de meeste hagelstormen te weerstaan, kunnen extreme weersomstandigheden schade veroorzaken. Gelukkig zijn er enkele dingen die u kunt doen om het risico te verminderen. Hier zijn enkele tips om de kansen op schade aan uw zonnepanelen te verminderen.

Bescherm eerst uw panelen tegen vallende stenen en bomen. Deze objecten kunnen schade aan het glazen plaat veroorzaken, waardoor de totale uitgang ervan wordt verminderd. Zware objecten kunnen ook de metalen strips beschadigen die de zonnecellen op hun plaats houden. Ze kunnen er ook voor zorgen dat de panelen in brand worden gezet. Om dit te voorkomen, plaats je je zonnepanelen ver weg van grote bomen.