Bespaar met dubbele beglazing

Dubbele beglazing is een geweldige manier om te besparen op energierekeningen en ongewenste warmtewinst in uw huis te verminderen. Het verhoogt ook de algehele comfort en duurzaamheid van een huis. Lees verder als u meer wilt weten over de voordelen van dubbele beglazing. Hier zijn er maar een paar. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van dubbele beglazing en hoe u met hen kunt redden.

Energie -efficiëntie

Dubbele beglazing verbetert de energie -efficiëntie van een huis door de warmteoverdracht te verminderen. Het doet dit door een ruimte te creëren tussen twee glazen ruiten. Deze ruimte bestaat uit een inerte gas of lucht die kan werken als een warmtebuffer. Dit vermindert de winst van de zonnewarmte in de zomer en vermindert warmteverlies in de winter. Het gebruik van energiezuinige beglazing in combinatie met andere energie -efficiëntiemaatregelen kan de jaarlijkse verwarmingsrekeningen verminderen. Deze vensters kunnen ook het geluid verminderen en de thuisbeveiliging verbeteren.

In één onderzoek werd de temperatuur van de binnen- en buitenlucht gemeten op een punt in de kamer 1 m boven de grond. De binnenoppervlaktemperatuur van glas werd ook gemeten met behulp van thermokoppels aan het midden. Bovendien werd de zonnestraling gemeten door een mastermeter. Op deze manier werden de temperatuur en de zonnestraling eenmaal per uur gemeten.

Kosten efficiëntie

Energie-efficiënte dubbele beglazing is een uitstekende manier om geld te besparen op uw energierekeningen. Naast het verminderen van ruis, kan het ook de beveiliging van uw huis verbeteren. Het kan warmteverlies door ramen verminderen, waardoor de behoefte aan radiatoren wordt verminderd. Bovendien kan dubbele beglazing waarde toevoegen aan uw huis, afhankelijk van de locatie en de marktomstandigheden.

Een dubbel geglazuurd venster kan uw energierekeningen met maar liefst 30%verminderen. De exacte besparingen zijn echter afhankelijk van uw energieverbruik. Het is dus belangrijk om de cijfers te kraken en te berekenen hoeveel u zult opslaan. Nadat u uw spaargeld hebt berekend, weet u of dubbele beglazing kosteneffectief is voor uw huis. Als het goed wordt gedaan, kan dubbele beglazing zichzelf over een paar jaar betalen.

Isolerende eigenschappen

Dubbel beglazing is een uitstekende manier om de energie -efficiëntie van uw huis te vergroten. Het is ook een goede manier om de kou buiten te houden tijdens winters en de hete lucht tijdens de zomers. Naast deze voordelen is dubbele glazingsglas ook van nature isolerend. Het helpt binnentemperaturen te reguleren en is daarom een uitstekende keuze voor elk klimaat. De isolerende eigenschappen kunnen worden verbeterd door een low-e coating toe te voegen aan de glazen ruiten. De low-e coating blokkeert UV-stralen en infraroodstraling van de zon. Hedendaags geïsoleerd glas heeft de mogelijkheid om energieverlies met maximaal 50%te verminderen. Bovendien bevordert het de omgeving door de uitstoot van koolstof te verminderen.

Een ander voordeel van dubbele beglazing is de veelzijdigheid. Omdat het in een breed scala van interieurinstellingen kan worden gebruikt, is het gemakkelijk om het aan te passen aan uw ontwerpvereisten. Het is ook een uitstekende keuze voor het renoveren van keuken- en badkamerruimtes.

Energiebesparende eigenschappen

Er zijn verschillende voordelen van het installeren van dubbele beglazing in uw huis. Onder hen is het feit dat het warmteverlies kan verminderen en tot 83%kan wonen. Dit kan op zijn beurt de energierekeningen van uw huizen verminderen. Dit type venster kan ook uw huis koeler houden in de zomer. Dit kan u helpen elke maand een aanzienlijk bedrag op uw energierekening te besparen.

Dubbele beglazing wordt ook bekend als geïsoleerde glaseenheden (IGUS). Ze hebben twee of meer lagen glas. Deze lagen worden geassembleerd met een afgesloten holte tussen elk vel. Spacers absorberen vocht, wat anders kan leiden tot condensatie op het glasoppervlak. Dit type beglazing is ideaal voor huizen in elk klimaat en kan de hoeveelheid warmte verminderen die aan het huis ontsnapt.

Energie-efficiënt glas

Het gebruik van energie-efficiënt glas in uw dubbele beglaadingsvensters is een belangrijke manier om energierekeningen te verlagen. Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar, maar de beste keuze is Low-E glas. Dit type glas bevat de warmte van binnen, terwijl het licht binnenlaat om de energie -efficiëntie van een huizen te vergroten. Energie-efficiënte ramen worden vaak onderschreven door de energiebesparende vertrouwen (EST).

Low-E glas is ideaal voor koele klimaten, omdat het helpt om de energie te verminderen die nodig is om een huis te verwarmen. Het vermindert ook de vervaging van meubels en decor. Een ander type energie-efficiënt glas is akoestisch, wat de geluidsniveaus vermindert. Het bestaat uit twee of meer lakens van glas gebonden met akoestische tussenlagen om geluidsgolven te verzwakken terwijl ze door het glas reizen. Als zodanig wordt dit type glas beschouwd als de meest effectieve dubbele beglazing voor geluidsreductie.